Webdesign See You Grow uit Vught / Den Bosch

Website en SEO traject voor Trouwgeluk Fotografie

Trouwgeluk is een trouwfotograaf uit Vught en is gespecialiseerd in het maken van spontane, ongedwongen trouwfoto’s. De prachtige trouwfoto’s vertellen van zichzelf het verhaal. De uitdaging zit hem in de vindbaarheid. Er is enorm veel concurrentie tussen bruidsfotografen. Naast een nieuwe website is er een uitgebreid SEO traject gestart om Trouwgeluk met enkele zoekwoorden binnen een vooropgestelde termijn op ‘1’ in Google te krijgen.

Bekijk de nieuwe website van
Trouwgeluk | Trouwfotograaf Vught / Den Bosch

De website is geoptimaliseerd voor alle apparaten. De website sluit ook naadloos aan op de Google Ads campagnes en worden zeer goed gewaardeerd door de website bezoekers en door Google. Dit verlaagt tevens de CPC (prijs per klik).

Google Ads geven de mogelijkheid om boven de organische zoekresultaten weergegeven te worden in de zoekresultaten. SEO is enorm belangrijk. Klanten kijken zowel op de online advertenties als naar de eerste zoekresultaten. Daarom is er gekozen voor een combinatie van CEO en SEA (Search Engine Advertising) om zo geen potentiële klanten mis te lopen.

Trouwfotograaf Vincent Rijkers

Lab73 heeft met het ontwerp rekening gehouden met het creatieve karakter van het bedrijf. De kleuren, lettertypes, aansprekende teksten en vele trouwfoto’s zorgen voor een juiste sfeer. Daarnaast is de route van de klant richting het aanvragen van een offerte voor een trouwreportage nauwkeurig bepaald en wordt deze nagemeten en waar nodig gecorrigeerd.

De fotografie is gedaan door de fotograaf van Trouwgeluk zelf. Om het vertrouwen te winnen is de klantenwaardering van The Perfect Wedding geplaatst op de homepage.

De website is door ons gekoppeld aan Google Analytics. Dankzij heldere rapportages zijn alle cijfers inzichtelijk. Zo houden we de resultaten scherp in de gaten en kom je niet voor verrassingen te staan. Onze kennis is jouw kennis.

Handige links

Recente berichten

Bruidsfotograaf Vincent Rijkers
Trouwfotograaf Vincent Rijkers
Bruidsfotograaf Vincent Rijkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *