Webdesign Vught

Website Mario’s Glas in Lood Atelier Vught

Mario’s Glas in Lood Atelier is een ambachtelijke bedrijf gespecialiseerd in het restaureren en ontwerpen van Glas in Lood. Ze geven verschillende glasworkshops en er is een eigen kunstlijn MAAK GLASKUNST.

Bekijk de nieuwe website van Mario’s Glas in Lood Atelier Vught

De website is geoptimaliseerd voor alle apparaten en er zijn verschillende SEO trajecten doorlopen om de lokale vindbaarheid te vergroten. De website sluit ook naadloos aan op de Google Ads campagnes en worden zeer goed gewaardeerd door de website bezoekers en door Google. Dit verlaagt tevens de CPC (prijs per klik)

Webdesign Vught - Nieuwe website

Lab73 heeft met het ontwerp rekening gehouden met het ambachtelijke karakter van het bedrijf. In nieuwe website hebben wij een online reserveringssysteem geïntegreerd voor de workshops en cursussen.

De fotografie is gedaan door Mario van Mario’s Glas in Lood zelf. Om meer van het vakwerk te laten zien en om het vertrouwen te winnen is Instagram gekoppeld aan de homepage.

De website is door ons gekoppeld aan Google Analytics. Dankzij heldere rapportages zijn alle cijfers inzichtelijk. Zo houden we de resultaten scherp in de gaten en kom je niet voor verrassingen te staan. Onze kennis is jouw kennis.

Handige links

Recente berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *