Online klanten

Online klaar voor offline klanten in de 1,5 meter samenleving

Het is onoverkomelijk, de 1,5 meter samenleving is een feit. Het corona virus veranderd ons winkelgedrag. Met de online klanten tool, ShopTiming kunnen winkeliers hun klantenstroom onder controle te krijgen.

ShopTiming biedt winkeliers, retailers en ketens kosteloze oplossingen voor timeslot management. De winkelier maakt zijn eigen timeslots op basis van de maximaal toegestane klantaantallen in de winkel en de gemiddelde winkeltijd van de klant. De klanten kunnen vervolgens een winkel vinden en een timeslot naar keuze reserveren. ShopTiming maakt gebruik van een optimalisatie-algoritme. Hierdoor voorkomen we rijvorming en wordt klant bezoek door de dag heen gespreid. Ook zorgt het ervoor dat er niet teveel mensen tegelijkertijd de winkel betreden.

Het platform is ook zeer flexibel en kan ingesteld worden naar wens van de winkelier. De winkelier kan ervoor kiezen om zowel reserveringen binnen te laten als vrije inloop klanten 

Laat Lab73 jouw bedrijf helpen om de klantenstroom te reguleren. Wij helpen met het communicatie vraagstuk om jou klanten een goede winkelbeleving te geven, zowel online als offline.

Lab73 is duidelijk, effectief en bijzonder creatief. We zijn er om jouw bedrijf te laten groeien. Flexibiliteit, meedenken, meegroeien zijn vereisten om jouw van dienst te kunnen zijn.

Goals stemmen we vooraf duidelijk af, we gaan samen het traject in om jouw bedrijf zichtbaarder te maken. Het bedrijf is ondernemend en zetten graag een extra stap als dat nodig is. Want jouw project is ook ons project

Vergroot je bekendheid, laat Lab73 jouw verhaal vertellen met aansprekende content

Eén bureau, één team; wij komen met oplossingen die jouw bedrijf laten groeien. Met een team dat samenwerkt, ondersteunt en problemen snel oplost. Een team dat jou helpt te groeien.

Jij wilt weten waar je aan toe bent. Dankzij heldere rapportages zijn alle cijfers inzichtelijk. Zo houden we de resultaten scherp in de gaten en kom je niet voor verrassingen te staan. Onze kennis is jouw kennis.

Handige links

Recente berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *